Resan - Massor med fakta om resan

Sista Minuten Resor

Sista Minuten Resor

En sista minuten resa är en resa, ofta flygresa, som säljs kort tid innan resa går av stapeln. Sista-minuten-resor är ett sätt för flygbolag eller charterföretag att sälja slut på sin sista resor i syfte att få in maximal intäkt genom att fylla återstående platserna på flygplanet vandrarhem eller hotellrummen till rabatterade priser.

Sista-Minuten-Resor är kända för att vara billiga och prisvärda men i bland kan det vara så att en vanlig charterresa kan hålla ett likartat pris.

Konsten att hitta en billiga sista minuten resa

Det finns flera sätt att hitta en sista-minuten-resa billigt. Det bästa är att titta på de stora reseföretagens hemsidor kontinuerligt och avvakta till dessa ni hittar en resa som har ett konkurrenskraftigt pris. Detta sättet att hitta en billigt sista minuten kan vara ganska tidsödande och arbetsamt.

Ett ofta bättre sätt är att gå till den lokala resebyrån och be de ha koll efter en resa som uppfyller era önskemål gällande resmål och pris för att sedan omgående kontakta er då resa dyker upp. Flera av de mindre resebyråerna kan ställa upp med denna service.

Ytterligare ett sätt att få tips på bra sista minuten resor är att använda sig av någon sida på internet eller en App i mobilen där du kan abonnera på nya billiga sista minuten resor som dyker upp. Fördelen med detta är att du också kan sätta vissa begränsningar gällande resmål, tidpunkter, pris för resan.

Reseföretag som säljer sista-minuten-resor

Sista Minuten Resor

Det finns flera resebolag som regelbundet säljer sista-minuten-resor, både i butik och på nätet. De största aktörerna för sista minuten resor är:

  • Apollo
  • Fritidsresor
  • Solresor
  • Ticket
  • Vingresor

Hitta allt om den bästa resan

Här kan du hitta mer fakta och tips på resor men också en del roligt och kul om att resa till främmande platser.


Hjälp med resan finns hos


Meny - Resan
Till förstasidan på www.resan.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeDrömresanFöretagNyheter